Tweede gesprek en rapport

30-11-2012 17:36

Op woensdag 31 oktober hebben we het tweede gesprek gehad met onze raadsmedewerker bij ons thuis. Zoals alle stellen doen die een raadsmedewerker over de vloer krijgen hadden wij natuurlijk ons huis prachtig aan kant en een gebakje op een schoteltje. Maar dat gebakje was nog ter ere van onze trouwdag op 30 oktober. Toen waren we al weer 15 jaar getrouwd.

Wederom hebben we een fijn gesprek gehad en is er uitvoerig gesproken over onze gedachten over een kindje met een ‘special need’ en onze wenzen en grenzen. En Yue Lin was weer mooi aan het spelen op de achtergrond. Aan het einde van het gesprek kregen we te horen dat we een positief advies zouden krijgen en dat het rapport opgemaakt zou worden en dat wij de aanvullingen per mail toegestuurd zouden krijgen om te lezen.

Maar na een week hadden we nog niets gekregen per mail en ik dus maar weer eens bellen. Tja als je maar twee dagdelen werkt dan zijn je uurtjes zo op natuurlijk. Dus zodoende is ons rapport een klein beetje naar de achtergrond geschoven. En na twee weken kregen we dan wel een mail, maar daar stonden alleen nog maar een paar vragen in die we niet besproken hadden tijdens de gesprekken. Grrrrr….

Op woensdag 21 november kregen we dan uiteindelijk het rapport via de mail om te lezen. Dus wij hebben het keurig gelezen en hier en daar nog wat aanvullingen gegeven. En het diezelfde avond weer retour gestuurd. Toen kregen we op donderdag 22 november weer twee vragen via de mail die niet in het rapport stonden en die ze er wel graag in wilde hebben. Jaaaa hoor…. dat hebben wij weer, denk je dan. Dus daar ook weer snel antwoordt op gegeven. En toen kregen we dan eindelijk te horen op 29 november dat ons rapport maandag 3 december naar de administratie zou gaan en diezelfde dag nog op de bus naar het Ministerie van Justitie.

—————

Terug