Reisbijeenkomst / reisschema

23-10-2013 22:38

Vandaag de reisbijeenkomst gehad in Den Haag op het kantoor van Wereldkinderen. We waren daar samen met vier andere echtparen. Drie daarvan 'kende' ik (Jessica) via de social media. Facebook zeg maar. Het was superleuk om elkaar te ontmoeten. En foto's van al onze zonen uit te wisselen. Drie van de vijf echtparen gaan op 13 november naar China en wij gaan samen met één ander echtpaar op 20 november naar China. We kunnen niet met ons vijfen reizen omdat we alle vijf naar een andere provincie moeten. En de gids van Wereldkinderen, Angela, zal met twee echtparen meegaan waaronder wij. Dat komt omdat in de provincie Yunnan geen lokale gids beschikbaar is. Nou wij vinden het wel fijn want Angela schijnt voor je door het vuur te gaan. Dus dat mag ze dan gaan bewijzen. Verder die dag weer veel informatie gekregen, maar het belangrijkste was natuurlijk wanneer komt Kai bij ons. Nou dat is op maandag 25 november 2013.  Ons reisschema ziet er als volgt uit:

Woensdag 20 november

Om 13.40 uur met China souther Airlines naar Beijing.

Donderdag 21 november

Aankomst in Beijing om 6.40 uur. We verblijven in Radisson Hotel.

Vrijdag 22 november

Samen met Bert en Jolien naar het Zomerpaleis. (excursie)

Zaterdag 23 november

We vliegen naar Kunming om 13.15 uur en komen daar om 16.35 uur aan. Hier zal Angela op ons wachten. We verblijven in het Grand Park hotel. 

Zondag 24 november

Vrije dag in Kunming.

Maandag 25 november

KAI dag!! Om 15.00 uur zullen we Kai ontmoeten 

Dinsdag 26 november

's Morgens weer terug met Yue Lin en Kai naar het adoptieregistratiekantoor om de adoptie officieel te maken. Heel misschien gaan we 's middags nog onderweg naar de stad waar Kai anderhalf jaar gewoond heeft. Dit is 700-800 km verwijderd van Kunming en daar zullen we dan ook met het vliegtuig heen gaan. Met de auto is te ver. Met het vliegtuig is het 50 minuten vliegen. 

Woensdag 27 november

Bezoek aan het tehuis waar Kai heeft gewoond. Het Dehong Zhou SWI in de stad Manghsi. En als alles meezit vliegen we diezelfde dag weer terug naar Kunming. 

Donderdag 28 november 

Vrije dag in Kunming

Vrijdag 29 november

We krijgen het paspoort van Kai. En verder een vrije dag.

Zaterdag 30 november

We vliegen terug naar Beijing om 12.45 uur en komen daar om 16.05 uur aan. We verblijven dan weer in het Radisson Blu hotel. En ontmoeten hier ook onze reisgenoten weer. Maar ook de drie echtparen met hun kindjes, die een week eerder vertrokken zijn.

Zondag 1 december

Met de vier andere chtparen en met al onze kids,  gaan we de Chinese muur bezoeken. 

Maandag 2, Dinsdag 3 en woensdag 4 december

Vrije dagen in Beijing.

Donderdag 5 december

Yue lin verwacht Sinterklaas in Beijing. En ook komen er nog acht 'verse' echtparen aan in Beijing van Wereldkinderen. 

Vrijdag 6 december t/m maandag 9 december

Vrije dagen in Beijing.

Dinsdag 10 december

's Avonds om 21.30 uur worden we opgehaald en naar het vliegveld van Beijing gebracht. 

Woensdag 11 december

Om 00.50 uur vertekken we met CZ345 naar Amsterdam waar we dan om 04.40 uur aankomen. En dan na een ontmoeting met allen die ons opwachten naar huis.

 

Als je dan zo alles op een rijtje zet wordt het allemaal wel weer heel realistisch. Maar oh wat kijken we er naar uit. 

—————

Terug