LOA

05-10-2013 22:08

Na vier lange maanden en af en toe wat heen en weer gemail met Wereldkinderen is toch eindelijk op donderdag 3 oktober de LOA gekomen. 's Morgens werd ik gebeld maar ik, Jessica, was aan het werk en zag rond half één pas dat ik vier gemiste oproepen had en een voicemailbericht. En ja hoor dat was Irene van WK met het goede nieuws dat de LOA is aangekomen bij WK.

Snel teruggebeld en toen nogmaals de bevestiging dat het echt waar is. En dat HET document waar we zolang op gewacht hebben opgestuurd zou worden zodat wij het kunnen ondertekenen. Dit zou dan vrijdag 4 oktober arriveren als aangetekende post.

Dus ik ben zo'n beetje de hele dag thuis gebleven en maar wachten op de postbode. Tjonge zeg, komt die kerel pas om 17.30 uur aanzetten. Dus lukte het niet meer om het ondertekend weer deze dag terug te sturen. Nou ja, dat is dan jammer. 

We hebben het samen 's avonds ondertekend en het juiste vakje aangekruist :).

 

En daarna zijn we lekker met zijn drietjes uit eten geweest. Om het een klein beetje te vieren. 

Ook vertelde Irene dat we zeer waarschijnlijk 20 of 27 november gaan reizen. Dat is één of twee weken later dan andere echtparen die ook de LOA hebben ontvangen omdat Angela, de chinese gids van WK, met ons mee zal moeten gaan naar Kunming in Yunnan. Daar is geen lokale gids van WK. Wel jammer dat we niet samen reizen, maar goed dat is niet het belangrijkste. We komen dus dan 11 of 18 december weer met zijn viertjes thuis. En dat wordt lekker vroeg opstaan voor de familie want tegenwoordig is de aankomsttijd rond 5 uur 's morgens!! 

CZ 345 China Southern Airli.. China Beijing 333 05:40

 

 

 

Nu is het dus aftellen naar 20 of 27 november. Wat kijken we er naar uit.

—————

Terug