Kamertje voor Kai en update

10-07-2013 22:16

Inmiddels is het bijna zes weken na het officiele voorstel van Kai. En de blauwe vlaggetjes hangen nog steeds in de woonkamer en er komen nog steeds kaartjes door de brievenbus. Allemaal hartelijk bedankt voor alle felicitaties. Het doet ons goed. We hebben ook al verschillende cadeautjes mogen krijgen. Leuk. En ik kon het zelf ook niet laten en heb dus ook al één en ander gekocht. Een goed excuus als je nu ineens een jongens garderobe moet hebben.

Ondertussen zijn we begonnen met klussen om het kamertje voor Kai in orde te maken. Er moest heel veel uit en dat is inmiddels gebeurd. Nu is het kamertje leeg en moeten de muren nog weer een keer gesausd worden. De saus is in huis maar nu moet het nog op de muur. Er zijn gordijnen in de maak en die worden eind deze maand opgehangen. Dus een goede reden om dan het sausen af te hebben. Yue Lin ligt nu een paar weken in een groot bed dus haar juniorbed is een kamer opgeschoven en ook haar commode is vandaag een deurtje verder gegaan. Yue Lin heeft nu een nieuwe/oude commode. Het is een kastje van mijn oma geweest en die heb ik wit gemaakt. Het is erg mooi geworden en het staat leuk op haar kamer. 

Maar....we hebben nog wel even de tijd hoor voor het kamertje van Kai. Want het is nu wachten op de LOA (Letter of Seeking confirmation from Adopter). Dit is de officiele toestemming om Kai te mogen adopteren.

Dit kan echter nog wel een paar maand duren helaas. Heb Wereldkinderen er nog wel over gemaild maar er was nog geen enkel nieuws. Ze wachten nog steeds op LOA's van de voorstellen uit de maand Maart. Dus wij zijn nog niet aan de beurt zoals het nu lijkt. 

We gaan binnenkort eerst heerlijk met zijn drietjes op vakantie. We gaan een weekje naar Noord-Holland. Voor het eerst een zomervakantie in Nederland en dan ook nog aan de zee. We zien er naar uit. Normaal gesproken gaan we altijd twee weken op vakantie maar met de reis naar China nog in het vooruitzicht gaan we nu een week. Maar ik, Jessica, ben wel heerlijk bijna drie weken vrij. Nu hopen op mooi weer.

Groeten van Erik, Jessica en Yue Lin

—————

Terug