Het is rustig...nog steeds geen LOA

03-08-2013 22:15

Vandaag is het twee maand geleden dat we het officiele voorstel mochten krijgen van Kai. We wachten dus nu ook twee maand op de LOA. De voorstellen van de maand februari en maart hebben inmiddels de LOA mogen krijgen dus het wachten wordt steeds korter. In oktober reizen zou prachtig zijn maar dan moet deze maand wel de LOA komen. 

Het wachten valt ons tot nu toe mee. We genieten van het mooie weer. Zijn een week op vakantie geweest en zijn boven lekker aan de klus. Maar goed dat neemt niet weg dat we erg naar Kai verlangen. Als ik Yue Lin bijvoorbeeld vraag: wat zullen we gaan doen vandaag, dan zegt ze steevast: zullen we naar China gaan??? Ja schat, mijn idee! Voor haar is het vooral lastig te begrijpen hoe lang het nog duurt. Een aftelkalender maken heeft nu nog geen nut. 

Als we samen bidden en danken bijvoorbeeld na het eten dan bidt Yue Lin altijd voor Kai. Zo lief om te horen. Het gaat zo:

Lieve Vader in de Hemel, wilt u bij Kai zijn die nog in China is, dan kunnen we samen kleien, naar de Kruidvat, spelletjes doen, kleuren, wilt U bij hem zijn. Wilt U voor hem zorgen. Dat vragen wij niet omdat wij dat verdienen maar om Jezus wil. Amen. 

Soms verandert ze de kruidvat in de Boni of de kaaswinkel. Hahaha. 

Sinds een week is het kamertje van Kai weer opnieuw gewit en afgelopen dinsdag zijn de gordijnen gekomen. Erik heeft het bedje weer in elkaar gezet. En nu wil Yue Lin ook steeds weer in 'haar' bedje liggen. Vanmorgen zat ze er ook in. Ik zit in de box van Kai zei ze. Ach we laten haar maar lekker gaan. Goed om zo aan het idee te wennen voor haar. 

We hopen dat we snel goed nieuws kunnen brengen.

 

Niet mijn dagelijkse gezicht hoor.

 

—————

Terug